27 листопада в рамках 5-го туру групового раунду Юнацької ліги УЄФА Гоффенгайм приймав у Німеччині Шахтар.

Перший тайм вийшов досить рівним, але, до честі "гірників", їм вдалося реалізувати момент на 31-й хвилині після дальнього удару Муравського.

Після перерви німці додали, створивши кілька моментів, що призвело до логічного голу у виконанні Онани на 55-й хвилині.

Матч так і завершився внічию 1:1, що влаштувало представника Німеччини.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Гоффенгайм точно посяде одне з перших двох місць в групі, а донеччани незалежно від результату матчу заключного туру з Ліоном, займуть останнє місце в квартеті F.

Юнацька Ліга УЄФА. 5-й тур

Гоффенгайм – Шахтар 1:1

Голи: Онана, 55 - Муравський, 31.

Шахтар (U19): Трубін, Холод, Муравський, Якуба, Рудавський, Чех (Приходько, 72), Бондар, Кащук (Судаков, 83), Бондаренко, Мудрик (Криськів), Кулаков.

Матч Ворскла - Арсенал

УЄФА заявив, що матч 5-го туру групового раунду Ліги Європи Ворскла Полтава - Арсенал Лондон відбудеться, незважаючи на введення воєнного стану в Україні.

Як повідомляє AP, гра відбудеться, як і заплановано, в четвер, 29 листопада. В УЄФА запевнили, що буде вжито всіх необхідних заходів безпеки.

Матч у Полтаві між українською Ворсклою і англійським Арсеналом розпочнеться о 19:55 за київським часом.

"Ми підтверджуємо, що матч буде проводитися відповідно до графіку в четвер. Як і на всіх матчах під егідою УЄФА, на цій зустрічі буде вжито всіх необхідних заходів безпеки", - наводить AP слова представника прес-служби УЄФА.

Матч Шахтар - Львів

У матчі 16-го туру Прем'єр-ліги України грали між собою донецький Шахтар і ФК Львів. Матч, який відкривав 16-й тур УПЛ завершився нульовою нічиєю.

Після цієї осічки "гірників", Динамо може скоротити відставання від донеччан, яке на даний момент складає 9 очок. Кияни 25 листопада проведуть виїзний поєдинок проти Олександрії.

Прем'єр-ліга України. 16-й тур.

ОСК "Металіст" (Харків)

Глядачі: 3753

Температура: -3°C

Головний суддя: Микола Балакін (Київ)

Шахтар (Донецьк) – ФК Львів (Львів) - 0:0

Попередження: Ярослав Ракицький (44) - Вадим Парамонов (8), Джонатан (16), Владислав Приймак (46), Сабіно (69), Олександр Бандура (73)

Шахтар: Андрій П'ятов, Олег Данченко, Давид Хочолава, Ярослав Ракицький, Ісмаїлі, Алан Патрік (Оларенваджу Кайоде, 86), Майкон, Тайсон, Веллінгтон Нем (Віктор Коваленко, 70), Сергій Болбат (Дентіньо, 81), Жуніор Мораес

ФК Львів: Олександр Бандура, Сергій Воронін, Вадим Парамонов, Володимир Адамюк, Сергій Борзенко, Сабіно, Джонатан, Владислав Приймак (Мартан, 68), Артур Западня, Тейлор (Олександр Голіков, 93), Бруно (Жуліо Сезар, 92)

Додамо, що 28-го жовтня в рамках УПЛ Динамо сенсаційно програло Львову (0:1).

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України експериментальним складом зіграла внічию зі збірною Туреччини.