Всі зустрічі російського посла в США Сергія Кисляка з представниками адміністрації американського президента Дональда Трампа і Хілларі Клінтон під час передвиборної кампанії "не виходило за рамки посадових повноважень".

Про це повідомив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає CNN. Він сказав, що посол обговорював з американськими чиновниками двосторонні відносини і ситуацію в США.

Пєсков не вважає, що такі зустрічі можуть бути "втручанням в електоральний процес". Це, на його думку, звичайна дипломатична робота для представника посольства.

"Чим більше посол розмовляє з людьми в країні свого перебування, тим краще він справляється зі своєю роботою", - пояснив прес-секретар президента РФ.

Кисляк, за словами Пєскова, проводив безліч зустрічей, але жодна з них не торкалася виборного процесу в США.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Деяким радникам і представникам адміністрації Трампа довелося піти у відставку через те, що вони приховали зустрічі з російським послом.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в ФБР вирішили почати серйозне розслідування справи про втручання Росії в президентські вибори. З цією метою навіть створили секретний відділ в складі бюро.