Реальна мета Кремля по відношенню до України – дискредитація держави та розбрат у суспільстві, а зовсім не виконання Мінських домовленостей. Відповідну думку висловив радник Петра Порошенка, Володимир Горбулін.

Про це повідомляє "Дзеркало тижня".

За його словами, якщо українська сторона повірить у "мирні плани" з боку противника, то це може обернутися політичною кризою.

Своїми діями РФ намагається змусити забути про повернення Криму, а також провести вибори, наглядати за якими відправить свої війська. У такий спосіб Володимир Путін хоче переконати весь світ у тому, що зриває угоди про припинення конфлікту саме Україна.

Радник президента додав, що Америка також "не виступить миротворцем", тому всі домовленості з агресором в будь-якому випадку матимуть складні наслідки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

"Це призведе до масштабної кризи", - підсумував Горбулін

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Володимир Горбулін висловив думку, що представники Кремля готуються завдати удару по державності України та створити хаос у суспільстві.