Перша ракетка України і четверта ракетка світу Еліна Світоліна зізналася, що її надихають американські тенісистки сестри Вінус і Серена Вільямс.
"Сестри Вільямс надихають мене. Чудово бачити те, що вони роблять, бачити те, як вони працюють, як змагаються. Вони дуже сильні.
Я дуже рада бути частиною тенісу саме в цей час, рада грати проти них. Це особливі моменти.
У дитинстві одним з моїх ідолів був Андре Агассі. Я дуже рада, що в минулому році змогла зустрітися з ним, це було дуже цікаво", - передає слова Світоліної CNN.
Нагадаємо, жіноча тенісна асоціація WTA випустила ролик, присвячений перемозі першої ракетки України Еліни Світоліної на Підсумковому турнірі в Сингапурі.
В груповому раунді турніру Світоліна перемогла Каролін Возняцкі, Кароліну Плішкову та Петру Квітову. У півфіналі українка обіграла Кікі Бертенс, а у фіналі перемогла Слоан Стівенс.

Нагадаємо, після перемоги на Підсумковому турнірі WTA, Світоліна зізналася, що її мотивувало.

Еліна Світоліна з тренером
Еліна Світоліна з тренером

"Безумовно, це моя найбільша перемога і дуже приємно, що я завоювала її саме тут, в Сінгапурі. Це прекрасне місто, щоб приймати Підсумковий турнір, але він проводиться тут в останній раз. Так що я буду з нетерпінням чекати можливості захистити свій трофей в Шеньчжене в наступному році.

Звичайно, турнір Великого шолома є моєю метою. Я хочу перенести свою впевненість у наступний рік. Тоді і подивимося, що з цього вийде. Поки що нам потрібен час, щоб зрозуміти, що я зробила і проаналізувати всі події та дії, які відбулися на цьому тижні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Треба просто посидіти з командою після декількох тижнів відпочинку і потім вже відштовхуватися від цього", - передає слова Світоліної SNTV.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Як повідомляв портал Знай.ua, перемогу Світоліної визнали однією з сенсацій сезону.