Народні депутати останнім часом почали масово уникати голосувань – протягом двох останніх місяців восьмеро із них ігнорують прийняття важливих рішень.

Відповідні дані на сторінці у Facebook опублікував " Комітет виборців України".

Серед тих, хто не охоче "тисне на кнопки" виявися колишній депутат партії Олега Ляшка – екс-радикал Андрій Артеменко не голосував за січень-лютий жодного разу. Утрималися також опозиціонери – Дмитро Добкін та Євген Бакулін.

Виявили такого ж нардепа і в рядах "Народного фронту" та серед позафракційних: Павло Балога, Андрій Білецький та Дзензерський. Із загальної кількості голосувань близько 63 народних обранців були присутні на засіданнях всього 10% часу.

Втім, фахівці визначили і тих, хто голосує регулярно: це Григорій Шверк та Віктор Пинзеник.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що близько 70% відсотків членів міністерств проводять більше часу за перепискою у соціальних мережах, ніж займаються робочими справами.