Кінотеатри Києва відмовилися від демонстрації на широких екранах культового британського фільму "На голці 2".

Про це повідомив киянин Олександр Чижов в Facebook. Фільм зняли з прокату за кілька днів до прем'єри в Україні, яка була запланована на 9 березня.

Але український кінокритик Дарья Бадьор розповіла, що кінотеатри і дистриб'ютори поки не остаточно відмовилися від фільму. Прем'єру, за її словами, вирішили відкласти на невизначений термін.

Кінокритик пояснила, що кінотеатри все ж можуть показати картину, якщо вона її світова прем'єра виявиться успішною. Але сама Бадьор насилу вірить в такий розвиток подій.

"На голці 2" - сиквел популярної кримінальної комедії. Першу частину стрічки зняли в 1996 році. В її основу ліг однойменний роман шотландського письменника Ірвіна Велша. Фахівці визнали, що "На голці" по праву вважається кращим британським фільмом в історії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Знімав обидві частини режисер Денні Бойл. У його послужному списку є драма "Мільйонер з нетрів", яка отримала кінопремію Оскар.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в мережі з'явилися перші кадри зі зйомок нової частини про скандинавському бога грому. Вона отримала назву "Тор: Рагнарьок", основою для якої стали комікси компанії Marvel.