Фанатам фільму "Аватар", які з нетерпінням очікували продовження, анонсованого вже в грудні наступного року, режисер картини Джеймс Кемерон повідомив неприємну новину.

За інформацією порталу Entertainment Weekly, оскароносний "батько" культової стрічки про пригоди на планеті Пандора заявив, що реліз "Аватар 2" у оголошений раніше термін не відбудеться.

Він пояснив це тим, що зараз знімає не просто другу частину саги, а ще третю, четверту та п'яту. Така епічна робота вимагає більш тривалого та виваженого підходу, аби кожна наступна частина доповнювала попередню.

Як писав інформаційни портал "Знай.ua", на написання сценарію одразу до чотирьох наступних частин Кемерон витратив два роки, а зйомки стрічки почнуться вже у серпні цього року.

Раніше планувалося, що "Аватар 2" вийде на екрани у грудні наступного року, а третя, четверта і п'ята частини – в грудні 2020, 2022 і 2023 року відповідно. Тепер же всі терміни переносяться.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Крім того, режисер захопився "реставрацією" своїх старих фільмів і вирішив випустити їх у 3D. "Термінатор-2" у новій якості вже показали у Берліні.