Російські спецслужби готуються замінити ватажків бойовиків на окупованому Донбасі.

Таку думку висловив радник голови МВС Ілля Кива в ефірі "112 Україна".

"У мене взагалі не виникає сумніву в тому, що всі ці події, які відбуваються над ватажками "ЛДНР", це все робота російських спецслужб, які зараз роблять перестановку в керівному складі цих терористичних організацій", - заявив Кива.

За його словами, в світлі подібних міркувань необхідно забути про бойовиків на Донбасі. Також Кива висловив упевненість, що всім злочинцям доведеться відповідати перед українським народом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що адміністрація Facebook заблокувала офіційний акаунт російського телеканалу "Зірка" після публікації матеріалу про смерть ватажка угруповання бойовиків "Сомалі" Михайла Толстих на прізвисько Гіві. Також повідомлялося, що терорист жорстоко знущався над українськими полоненими і влаштовував їм тортури. Про це свідчать численні відеодокази.