У німецькому місті Оснабрюк співробітники зоопарку застрелили ведмедя, який вибрався з клітки.

Як пише Süddeutsche Zeitung, тварина подолала паркан, який був під напругою. Вказується, що вона була гібридом білого і бурого ведмедя. Тварина була однією з головних визначних пам'яток зоопарку.

Поки співробітники зоопарку шукали тварин, що втекли, всіх відвідувачів закрили в павільйоні для мавп.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що у Відні через пташиний грип частково закрили один з найпопулярніших зоопарків міста - небезпечний вірус виявили у пеліканів. Співробітники зоопарку розповіли, що цілу зграю екзотичних птахів вони поселили в окремі намети в кінці минулого року: відразу, як тільки дізналися про зараження.

Днями один з пеліканів почав вести себе досить дивно і проявляти всі ознаки загострення хвороби, тому ветеринари з міркувань безпеки відвідувачів приспали його.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще