Український футболіст Юрій Габовда, який виступає за угорський клуб "Халадаш", закликав підтримати Україну після введення воєнного стану.
1 грудня після гри він зняв футболку, під якою була інша з написом "Pray for Ukraine".

Юрій Габовда
Юрій Габовда

Як повідомила посол України в Угорщині Любов Непоп, "таким чином наш співвітчизник вирішив привернути увагу до агресії Росії проти України".
"Дякую за таку активну громадянську позицію!", - написала дипломат у Facebook.
На своїй сторінці в Instagram Світоліна опублікувала український прапор з підписом "Pray for Ukraine" (Молися за Україну).

Еліна Світоліна закликала підтримати Україну
Еліна Світоліна закликала підтримати Україну

Нагадаємо, після перемоги на Підсумковому турнірі WTA, Світоліна зізналася, що її мотивувало.

Еліна Світоліна з тренером
Еліна Світоліна з тренером

"Безумовно, це моя найбільша перемога і дуже приємно, що я завоювала її саме тут, в Сінгапурі. Це прекрасне місто, щоб приймати Підсумковий турнір, але він проводиться тут в останній раз. Так що я буду з нетерпінням чекати можливості захистити свій трофей в Шеньчжене в наступному році.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Звичайно, турнір Великого шолома є моєю метою. Я хочу перенести свою впевненість у наступний рік. Тоді і подивимося, що з цього вийде. Поки що нам потрібен час, щоб зрозуміти, що я зробила і проаналізувати всі події та дії, які відбулися на цьому тижні.

Треба просто посидіти з командою після декількох тижнів відпочинку і потім вже відштовхуватися від цього", - передає слова Світоліної SNTV.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна отримала нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.