Зараз стан Стівенсона вже не критичний, а стабільний, повідомляє ESPN з посиланням на промоутера боксера Івона Мішеля.
У госпіталі Стівенсона ввели у штучну кому. Це рішення було прийнято в профілактичних цілях. У боксера підозра на крововилив мозок.
Наречена Стівенсона, Сісі Рік, заявила, що він буде боротися за життя заради їх дочки, і попросила всіх помолитися за Адоніса.
"Я не буду багато говорити про цю ситуацію. Я постійно біля Адоніса в госпіталі, підтримую його з усіх сил. Знаю, що він переможе, адже він - боєць. Сподіваємося на краще, і віримо, що все буде добре. Поруч з нами добрі люди, у нас є підтримка.
Намагаємося бути сильними заради нашої доньки. Адоніс її дуже сильно любить і буде боротися заради неї. Прошу всіх помолитися за Адоніса і поважати наше особисте життя", - цитує слова BoxingScene.

Дивіться повне відео бою Гвоздик - Стівенсон:

Стартові раунди пройшли в традиційній "розвідці", а вже в третьому раунді Гвоздик відправив Стівенсона в нокдаун ударом в голову, але рефері (з Канади) чомусь його не відрахував.

Популярні новини зараз
Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади 2500 гривень для пенсіонерів: як отримати допомогу Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Після цього Гвоздик став набирати обертів, а Стівенсон - помітно втомився, лише відповідаючи на удари.

У десятому раунді українець пропустив сильний удар в голову, але до кінця раунду зміг відновитися і провів сильну серію ударів противнику.

В 11 раунді Гвоздик серією ударів у голову відправив канадця у важкий нокаут, і рефері одразу зупинив бій.

Бій Гвоздик - Стівенсон пройшов у Квебеку, Канада. Підтримати українця прилетіли Олександр Усик та Василь Ломаченко.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів, фаворитом цього бою був Олександр Гвоздик.

Як повідомляв портал Знай.ua, американський тренер Тедді Атлас готував Олександра Гвоздика до цього бою.