11 березня правоохоронці оточили торговий центр у німецькому Ессені через загрозу теракту.

Про це повідомляє AFP.

У поліцію надійшла інформація, що терористи "ІД" закликали напасти прихильників на центр. Попередньо, смертники могли потрапити в будівлю.

"У суботу торговий центр був закритий через проблеми з безпекою. У поліції є конкретна інформація про можливу атаку", - повідомили в поліції.

Крім цього, правоохоронці оточили автостоянки і метро. На даний момент, в торговому центрі не виявлені зброя або підозріли предмети. Поліція затримала двох чоловіків, однак вони не проходять, як підозрювані у справі. Копи заявили, що запобігли теракту.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 10 березня у німецькому Дюссельдорфі чоловік з сокирою напав на людей на вокзалі. В результаті постраждали семеро пасажирів. За словами поліцейських, чоловік був психічно невміняемим.