Правоохоронці відновили порядок у Батумі, де з вечора 11 березня почалися зіткнення.

Про це заявив секретар Ради безпеки Грузії Давид Раквіашвілі, передають місцеві ЗМІ.

"Заворушення в Батумі припинені. В даний час ситуація в Батумі стабільна", - заявив Раквіашвілі.

Він нагадав, що в результаті зіткнень постраждали і поліцейські, і цивільні. На вулицях міста відновили рух транспорту. Через масові заворушення, пошкоджені світлофори, сміттєві урни і будівлі. Також, згоріли деякі машини.

Поліція затримала понад 20 осіб та доставила їх у відділення. Багато втекли від силовиків. Щоб врегулювати ситуацію, правоохоронці витісняли за допомогою кийків людей з вулиць.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", масові заворушення почалися в столиці Грузії 11 березня. Це сталося після затримання водія і шістьох людей, які за нього заступилися. Через деякий час їх відпустили.

На вулиці міста вийшли сотні місцевих жителів. Акція протесту переросла в зіткнення між мирними жителями і правоохоронцями. Останні використовували сльозогінний газ. В результаті постраждали понад 20 людей, серед яких були і поліцейські. На вулицях стріляли, підпалювали машини, і навіть були чутні вибухи. Прем'єр-міністр Георгій Квірікашвілі звинуватив у вищевказаних заворушеннях деструктивні політичні сили.