Американські канали HBO і Showtime ведуть війну за право показати бій українця Володимира Кличка з британцем Ентоні Джошуа, який відбудеться 29 квітня в Лондоні.

У Кличка діє контракт з телеканалом HBO, а у Джошуа – з телеканалом Showtime. Тому канали не можуть прийти до того, як показувати цієї поєдинок – спільно або ж визначити, хто з них буде вести трансляцію.

"Ця проблема виявилася складніше, ніж я очікував, і на її рішення буде потрібно більше часу. Цей бій – як би міні-версія бою Мейвезер – Пакьяо в плані прихильності до телеканалів, і ми поки не змогли визначитися. Але є пара варіантів рішення, і я налаштований досить оптимістично", – зазначив генеральний менеджер Showtime Sports Стівен Еспіноза в коментарі Boxing Scene.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

40-річний Володимир Кличко вважає, що його досвід допоможе здобути перемогу в майбутньому бою. У свою чергу, Джошуа впевнений, що зможе нокаутувати Кличка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже продані.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, тренер Кличка вважає Володимира динозавром цього покоління.