Хвиля протестів у Батумі: мітингарі влаштували сутички із поліцією

Поліцейське свавілля переросло у масовий протест у Батумі. Місцеві мешканці почали кидати каміння у будівлю Головного управління МВС Аджарії.

Визначені судді, які займатимуться справою Насірова

Названі імена п'ятьох суддів, які розглядатимуть апеляційну скаргу із вимогою зміни запобіжного заходу та суми застави відстороненого від посади голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. Автори розслідування відзначають, що всіх цих людей поєднують кілька спільних рис, серед яких – скромні декларації та низка сумнівних рішень.

Вчені створили "геномодифіковану" людину

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Китаї вчені провели першу успішну генетичну модифікацію людини. Фахівці виправили мутації в людських ембріонах за допомогою CRISPR.

Фальшивий Янукович: військового прокурора підозрюють у брехні

Прокурора Головної військової прокуратури України Руслана Кравченко запідозрили в оприлюдненні інформації про колишнього президента Віктора Януковича, що не відповідає дійсності.

Представник ЄС назвав умови проведення виборів на Донбасі

Очільник Представництва Європейського Союзу в Україні Хьюг Мінгареллі заявив, що вибори на Донбасі будуть проведені в тому випадку, якщо українські партії і ЗМІ візьмуть в них участь.