В українському сегменті Facebook розгортається флешмоб #моїдіти. Користувачі масово публікують фотографії своїх дітей.

Таким чином українці відреагували на публікацію журналістки і голови програмної ради "Громадського телебачення" Наталії Гуменюк, яку обурила новина про те, що діти увірвалися в прямий ефір ВВС.

Як ми писали раніше, професор Роберт Келлі коментував для ВВС у прямому ефірі через відеозв'язок ситуацію у Південній Кореї. У цей час до кімнати забігли його діти, а потім жінка, яка хотіла забрати бешкетників.

Гуменюк зокрема написала, що її дратують публікації батьків у соціальних мережах про дітей. Її пост отримав більше сотні коментарів.

Почали з'являтися хештеги #генетичнесміття та #засмічуюСтрічку.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Однією з перших, хто відреагував на випад Гуменюк та написав пост #моїдіти, стала виконавчий директор "Громадського" Катерина Горчинська. Вона розповіла про своїх двох синів, та зазначила, що публікацію Наталки розглянуть на Редакційній раді "Громадського" у вівторок, 14 березня.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Києві пройде фестиваль ROBOFIRST, на якому діти представлятимуть роботів власної розробки.