У США музиканти із квінтету Pentatonix записали соціальний ролик на підтримку представників різних релігій та сексуальних меншин.

Відповідне відео вони опублікували на каналі в YouTube.

Акапельний гурт взяв за основу для нового треку пісню Imagine авторства Джона Леннона. Як відомо, кожен із них належить до якоїсь із меншин: вони підтвердили це написами на табличках, серед яких: "чоловік", "жінка", "латиноамериканка", "єврей", "християнин", а також "ЛГБТ".

Гурт Pentatonix заснований у Техасі, до його складу входять п'ятеро вокалістів: Скотт Хоінг, Мітч Грассі, Кірстін Малдонадо, Аві Каплан, а також біт боксер Кевін Олушол.

Вони запевняють, що не підтримують жодного напрямку, адже їхні композиції – це суміш багатьох абсолютно різних стилів, від дабстепу до регбі, від хіп-хопу до поп-музики.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що підтримати представників ЛГБТ- спільноти вирішив принц Вільям – він знявся у фотосесії для журналу для гей-спільноти Attitude, щоб у такий спосіб висловити своє співчуття тим, хто постраждав під час стрілянини у нічному клубі Орландо.