У Великобританії перед голосуванням за законопроект, що запускає процедуру Brexit, Консервативна партія заборонила своїм членам закордонні відрядження.

Про це пише The Telegraph.

Таке рішення було прийнято з метою забезпечити під час голосування достатню кількість голосів.

Відзначається також, що ймовірно, прем'єр-міністр країни Тереза Мей 14 березня введе в дію статтю 50 Лісабонського договору про Європейський союз, запустивши Brexit.

Додамо, 8 березня 366 членів палати лордів проголосували за поправку до законопроекту про Brexit, який вже підтримала палата громад.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Згідно з доповненням, британський парламент повинен схвалити підсумкову угоду з Євросоюзом або дозвіл вийти з ЄС без узгодження з Брюсселем.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", Тереза Мей на саміті ЄС заявила, що Великобританія збирається запустити Brexit вже до кінця березня цього року.

В ЄС пообіцяли зробити все можливе, щоб Британія відчула сильні зміни після Brexit.