Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) розповів, коли завершить професійну боксерську кар'єру.
За словами Усика, він буде займатися боксом, поки це йому подобається. Боксер вважає, що дуже важливо займатися тим, що надихає.
"Я буду боксувати до тих пір, поки пре, поки я відчуваю, що ось це мені подобається, що це те, чого я хочу, що є вогонь всередині це робити. Як тільки я побачу десь здалека, що вогник стає менше і його потрібно роздувати, то, думаю, варто задуматися про те, що "стоп". Знайти якусь діяльність, яка буде тебе стимулювати і надихати.

Я буду чекати сигналу від Всевишнього. Абсолютне домінування в суперважкій ваговій категорії буде сигналом про те, що я можу сказати фанатам, які мене підтримують, і тим людям, які дивляться бокс, зокрема мої бої, слова подяки за підтримку. І сказати: "Усім мир, я в інші двері", - розповів Усік на своєму Youtube-каналі.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

У восьмому раунді Усик потужним лівим ударом нокаутував Беллью, і захистив таким чином всі свої титули.

На прес-конференції після бою Олександр Усик розповів, що в першу чергу йому необхідно відпочити після важкого бою, а також поділився планами на майбутнє.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси
Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси

"Я мав зосередитися на кожному раунді. Беллью дійсно небезпечний боксер. Я намагався заспокоїти себе в перших чотирьох раундах. Все було добре.

У мене справді був важкий рік. Це був найуспішніший, але найскладніший рік. Зараз я думаю про те, щоб провести час з родиною.

Рік був психологічно складним і фізично. Періоди між боями були надто короткими, я ніколи не відчував себе на 100% готовим. Після фінальної битви з Муратом Гассієвим у мене було всього 30 днів, щоб відновитися. Під час тренувального табору я лежав у ліжку, дивлячись у стелю, і мені прийшла в голову думка: "Що я тут роблю?".

Чи ставлю я собі за мету стати абсолютним чемпіоном у супертяжях? Звичайно. Потрібно ставити собі цілі. Якщо ми не ставимо собі цілі – ми трухнемо. Ми повинні ставити собі цілі", - заявив Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зробив відверту заяву після перемоги над Беллью.