Чемпіон світу за версією WBA у легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) 8 грудня проведе бій проти пуерториканця Хосе Педраси.

Поєдинок відбудеться в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden.

Це буде об'єднавчий бій за чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO у легкій вазі.
В Україні бій Ломаченко - Педраса в прямому ефірі покаже телеканал "Інтер".
Початок трансляції - 9 грудня (неділя) о 05:00 за київським часом.
Бій Ломаченко - Педраса
Бій Ломаченко - Педраса

"Я готовий битися з відмінним суперником, яким є Хосе Педраса. Моєю метою завжди було об'єднання титулів, і Педраса стоїть на моєму шляху до цієї мети.

Фани в Нью-Йорку особливі, вони справжні любителі боксу, і я вже не можу дочекатися можливості подарувати їм ще один видовищний виступ", - зазначив Ломаченко.

Ломаченко оцінив свого майбутнього суперника, а також розповів, як буде готуватися до поєдинку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"У поєдинку між Бельтраном і Педрасою я нікому не віддавав перевагу. Розумів, що шанси приблизно 50 на 50. Десь більше схилявся до перемоги Педрасы, але розумів, що Раймундо міг в одну мить все перевернути.

Особисто для мене бій з Бельтраном був б цікавіше. Це боксер, який йде і хоче боксувати, хоче битися, показувати справжній бокс. З такими боксерами цікавіше боксувати, з такими боксерами ти можеш себе розкрити.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Педраса - це такий спортсмен, який сушить бій. Девіс з ним розібрався без проблем, тому я сумніваюся, що він мені якісь великі труднощі складе. Але, в будь-якому випадку, я буду готуватися до нього як до чемпіонського бою", – розповів Ломаченко в інтерв'ю LOMA Official TV.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.