Дружина півзахисника луганської Зорі Дмитра Хомченовського Юлія в Instagram ділиться еротичними фотографими, які супроводжує цікавими фактами із свого життя.

"Ось моя зарплата за листопад. І мені не соромно, більш того – я пишаюся собою! 2800 гривень – для когось мало, для когось забагато, для когось вечеря в ресторані, а для когось – місячний бюджет. Для одних купити купальник на відпочинок, а для інших – бюджет всього відпочинку.

Для моєї сім'ї 2800 гривень – це два походи в супермаркет за продуктами, два тижні нашого харчування. Кожен сам обирає, де йому працювати. Але я знаю одне – я отримала рівно стільки, скільки працювала ".

Також Юля поділилася секретом ідеальної фігури після пологів:

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Коли я народила, то не виставляла фото, тому що хвалитися було нічим. Жила я тоді за кордоном, і ніхто мене не бачив. Можливо, для когось 57 кг – це мало, але при моїй нормальній вазі 49 кг – я відчувала себе тістечком.

Через рік я налагодила харчування і сон, і тільки тоді мої тренування принесли результат! Тому я вірю, що найголовніше в боротьбі із зайвою вагою – правильне харчування".