Завтра, 13 березня, у Слов'янську Донецької області відбудеться суд над одним з організаторів "референдуму" Андрієм Шалда.

За інформацією місцевих ЗМІ, підсудного звинувачують у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України. Він був одним зі організаторів "референдуму про самовизначення ДНР", який відбувся 11 травня 2014 року.

Зазначається, що судовий процес відбуватиметься у відкритому режимі. Засідання розпочнеться о 10:00.

Нагадаємо, що у місті Дружківка, що у Донецькій області, відбувся суд над 73-річною Валентиною Колчановою, яка очолила виборчу комісію на "референдумі" у "ДНР" 11 травня 2014 року. Вона отримала виправний термін тривалістю 1 рік.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські воїни відбили атаку ворожої ДРГ, внаслідок чого двоє вітчизняних бійців загинули.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще