Екс-чемпіон світу за версією WBO поляк Кшиштоф Гловацьки (26-1, 16 KO) може повернутися в ринг вже 22 квітня. Про це повідомив Polsatem Sport один з промоутерів боксера.

"Ми шукаємо йому суперника, а це виявляється складніше, ніж я думав. Всі знають, що він може вразити, тому бояться його. Гловацьки не боксував з вересня, лікував лікоть, але ми шукаємо суперника відповідного рівня. На даний момент маю на прикметі парочку боксерів. Цілком реально, що після перемоги в квітневому бою Гловацький може отримати поєдинок з Муратом Гассіевим (чемпіоном світу в цій вазі за версією IBF). Гловацьки відмінно зарекомендував себе в США, побивши Хука і Каннінгема, зробив собі ім'я. Тому буде гідним суперником для росіянина", – заявив промоутер.

Раніше Гловацьки повідомив, що ще відчуває певний дискомфорт після операції на лікті, але вже готовий боксувати.

Нагадаємо, свій останній на сьогоднішній день бій Гловацьки провів 17 вересня 2016 року проти українця Олександра Усика. Олександр переміг одноголосним рішенням суддів, ставши таким чином новим чемпіоном світу за версією WBO.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, українські боксери зберегли свої позиції в рейтингу WBC.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще