Українська промоутер Олександр Красюк назвав ім'я боксера, якій міг би перемогти чемпіона світу за версією WBA в легкій вазі Василя Ломаченка (11-1, 9 КО).
Красюк жартома заявив, що Ломаченка може зупинити тільки абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО).

Олександр Усик
Олександр Усик

"Чи жожна зупинити Ломаченка? Точно не Педрасою. Усик міг би, напевно, зупинити Васю (сміється). Жартую.
Чому Васі важко організовувати бої? Тому що між Васею та іншими - велика прірва. Є декілька поєдинків, які Ломаченко повинен провести. Повинен зустрітися з Майкі Гарсією, але вони різні за розміром. У Гарсії голова, як у Васі грудна клітка. Не знаю, може, бій з Пакьяо провів. Так, він старенький, ось тому Вася і не захотів. Але я б все-таки провів (посміхається).
Кроуфорд? Коли поруч стоять Кроуфорд і Вася, то між ними дуже значна різниця. Кроуфорд високий, широкий, великий, напевно, в житті важить 70 кг так точно, а то й 75. Навіть не знаю, як це буде виглядати. Хоча в супертяжах же виглядає. Устинов же з Хантером боксував", - сказав Красюк.

8 грудня Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) 8 грудня проведе бій проти пуерториканця Хосе Педраси.

Бій Ломаченко - Педраса
Бій Ломаченко - Педраса

Поєдинок відбудеться в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden.

Це буде об'єднавчий бій за чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO у легкій вазі.
В Україні бій Ломаченко - Педраса в прямому ефірі покаже телеканал "Інтер". Початок трансляції - 9 грудня (неділя) о 05:00 за київським часом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко підказав Педрасі, як перемогти.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще