Дворазова чемпіонка світу з художньої гімнастики українка Наталія Годунко поділилася фотографією з ОАЕ, де вона відпочиває.

💙 👸🏼

Geplaatst door Nataliia GOdunko op Vrijdag 7 december 2018

5-го грудня знаменитій киянці виповнилося 34 роки і напевно вона святкувала день народження в теплих краях.

Еротичну фотографію з Дубая вже коментують друзі Наталії у Фейсбуці, роблячи акцент на тому, що гімнастка знаходиться в чарівній формі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще
Нагадаємо, жіноча тенісна асоціація WTA випустила ролик, присвячений перемозі першої ракетки України Еліни Світоліної на Підсумковому турнірі в Сингапурі.
В груповому раунді турніру Світоліна перемогла Каролін Возняцкі, Кароліну Плішкову та Петру Квітову. У півфіналі українка обіграла Кікі Бертенс, а у фіналі перемогла Слоан Стівенс.

Нагадаємо, після перемоги на Підсумковому турнірі WTA, Світоліна зізналася, що її мотивувало.

Еліна Світоліна з тренером
Еліна Світоліна з тренером

"Безумовно, це моя найбільша перемога і дуже приємно, що я завоювала її саме тут, в Сингапурі. Це прекрасне місто, щоб приймати Підсумковий турнір, але він проводиться тут в останній раз. Так що я буду з нетерпінням чекати можливості захистити свій трофей в Шеньчжене в наступному році.

Звичайно, турнір Великого шолома є моєю метою. Я хочу перенести свою впевненість у наступний рік. Тоді і подивимося, що з цього вийде. Поки що нам потрібен час, щоб зрозуміти, що я зробила і проаналізувати всі події та дії, які відбулися на цьому тижні.

Треба просто посидіти з командою після декількох тижнів відпочинку і потім вже відштовхуватися від цього", - передає слова Світоліної SNTV.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Як повідомляв портал Знай.ua, перемогу Світоліної визнали однією з сенсацій сезону.