Четверта ракетка світу Еліна Світоліна розповіла про те, як вона знайомиться з хлопцями:

"Зазвичай це відбувається через знайомих. Мені подобається дізнаватися людей так, тому що якщо ти не знаєш людину, інший спосіб займе дуже багато часу. А оскільки часу дуже мало, на все витрачається багато енергії, хочеться щоб це відбувалося легко.

Зазвичай до мене підходять хлопці і кажуть, що хочуть познайомитися. Але я трошки закрита людина, тому потрібен час, щоб мене розворушити і здивувати.

Мені подобаються сюрпризи, я дуже поважаю таке. Навіть маленькі якісь. Квіти - це, може, трохи банально, але дуже приємно. Іноді приходять квіти у готель без напису. Я питаю у знайомого, а він каже, що це не він.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Найбільш безглуздий підкат? Це було в ресторані, я була з друзями. А інша група людей - вони не знали, хто я. Два хлопця прийшли після тенісного матчу і сказали мені: "Ми круті тенісисти, граємо, поруч з Вімблдоном". Дуже смішно було. Запитала, який у них рейтинг, а вони виявилися просто сільські хлопці".

Нагадаємо, жіноча тенісна асоціація WTA випустила ролик, присвячений перемозі першої ракетки України Еліни Світоліної на Підсумковому турнірі в Сингапурі.
В груповому раунді турніру Світоліна перемогла Каролін Возняцкі, Кароліну Плішкову та Петру Квітову. У півфіналі українка обіграла Кікі Бертенс, а у фіналі перемогла Слоан Стівенс.

Нагадаємо, після перемоги на Підсумковому турнірі WTA, Світоліна зізналася, що її мотивувало.

Еліна Світоліна з тренером
Еліна Світоліна з тренером

"Безумовно, це моя найбільша перемога і дуже приємно, що я завоювала її саме тут, в Сингапурі. Це прекрасне місто, щоб приймати Підсумковий турнір, але він проводиться тут в останній раз. Так що я буду з нетерпінням чекати можливості захистити свій трофей в Шеньчжене в наступному році.

Звичайно, турнір Великого шолома є моєю метою. Я хочу перенести свою впевненість у наступний рік. Тоді і подивимося, що з цього вийде. Поки що нам потрібен час, щоб зрозуміти, що я зробила і проаналізувати всі події та дії, які відбулися на цьому тижні.

Треба просто посидіти з командою після декількох тижнів відпочинку і потім вже відштовхуватися від цього", - передає слова Світоліної SNTV.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Як повідомляв портал Знай.ua, перемогу Світоліної визнали однією з сенсацій сезону.