9-го грудня на легендарній нью-йоркській арені "Madison Square Garden" чемпіон світу в легкій вазі за версією WBA Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) буде битися з володарем титулу WBO пуерторіканцем Хосе Педрасою (25-1, 12 КО).

ПЕРЕД БОЄМ

Ломаченко до цього у травні поточного року провів переможний бій проти Хорхе Лінареса. Ця дуель видалася найбільш складною у професійній кар'єрі українця. Навіть у поєдинку з Орландо Салідо було не настільки важко. Василь тоді багато був обережний, що й призвело до поразки.

Після переходу в новий дивізіон українець вже не був настільки швидким, як у 57 кг і 59 кг. Василь просто наростив собі м'язів, які на той момент не прижилися і були готові працювати з іншим тілом, як єдиний оркестр. На цей раз у "Хай-Тека" було достатньо часу, щоб звикнути до зайвої маси і підійти до бою в більш гарному фізичному стані.

Хосе Педраса до бою з Ломаченко бився з дуже віковим мексиканцем Раймундо Бельтраном. Колишній чемпіон виявився для Педраси дуже прямолінійним, і пуерториканець тримав його на дистанції протягом всього поєдинку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

ЦІКАВЕ ПРО БІЙ

Тепер Ломаченко належить виконати велику роботу. Від Василя як в Україні, так і по всьому світу багато очікувань, оскільки його вважають найяскравішим технарем в сучасному боксі. Саме "Хай-Тек" разом з батьком і тренером Анатолієм Ломаченко знову показали, що бокс і без жорстких нокаутів може бути цікавим, пише XSPORT.UA.

Система підготовки від "ПапаЧенко" показала рухи, про які всі знали, але ніхто не застосовував. Сучасний бокс до Василя був менш технічний і витривалий, ніж у часи старої школи Шугар Рей Леонарда або Пернелла Віттакера. З приходом Ломаченка повернувся цей технічний і яскравий бокс, якого так не вистачало через засилля панчерів та спойлерів в сучасному боксі.

На поточний момент Ломаченко стає прикладом для молодих боксерів у всьому світі і багато хтоо намагаються рухатися, тренуватися і бити, як він.

Зважування Ломаченка та Педраси

У Нью-Йорку відбулася церемонія зважування напередодні бою Василя Ломаченка і Хосе Педраси.

Українець і пуерторіканець вписалися у вагу, ліміт якого становить 61,235 кг.

Під українським чемпіоном ваги показали 60,96 кг, а його опонент з Латинської Америки виявився на 100 грам легше - 60,87 кг.

Бій Василь Ломаченко - Хосе Педраса відбудеться в Нью-Йорку 8 грудня.

Бій Ломаченко - Педраса
Бій Ломаченко - Педраса

Поєдинок відбудеться в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden.

Це буде об'єднавчий бій за чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO у легкій вазі.
Напередодні бою Василь Ломаченко дав супернику пораду, як перемогти в бою.

Бій Ломаченко - Педраса відбудеться 8 грудня в Нью-Йорку
Бій Ломаченко - Педраса відбудеться 8 грудня в Нью-Йорку

"Не думаю, що Педраса може встигати за мною. Я йому можу навіть допомогти порадою. Хосе необхідно постійно тиснути на мене і залишатися активним", - сказав Ломаченко.
За його словами, якщо Педраса буде битися, як в своєму останньому поєдинку, або як в бою проти Девіса, то у нього немає жодних шансів перемогти.
В Україні бій Ломаченко - Педраса в прямому ефірі покаже телеканал "Інтер". Початок трансляції - 9 грудня (неділя) о 05:00 за київським часом.
За прогнозами букмекерів, беззаперечним фаворитом цього бою є українець.
В конторі William Hill на перемогу Ломаченка приймають ставки з коефіцієнтом 1,06, а на перемогу його суперника - 8,00. Нічия оцінюється в 26,0.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко підказав Педрасі, як перемогти.