Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган обіцяє помститися Нідерландам за шкоду двостороннім відносинам.

Про це він сказав турецький президент у неділю, передає Reuters.

"Вони безумовно поплатяться, а також дізнаються, що таке дипломатія. Ми навчимо їх міжнародної дипломатії", - сказав президент.

Нагадаємо, відносини між країнами зіпсувалися після того, як голландська влада заборонила турецьким чиновникам на території країни агітувати турків і осіб з подвійним громадянством за внесення конституційних змін. Нідерланди 11 березня не дозволили літаку глави МЗС Туреччини Мевлюта Чавушоглу приземлитися, пояснюючи своє рішення загрозою внутрішній безпеці.

Перші особи Туреччини, в тому числі президент і прем'єр, звинуватили голландців в нацизмі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Ердоган звинуватив Захід у підтримці терористів на Близькому сході. За його словами, західні союзники озброюють терористів, і зазначив, що має документальні докази цього.