Українські військові опублікували відеоролик, в якому зняті наслідки обстрілів бойовиками будинків мирних жителів.

"Постраждали сусіди (в багатоповерховому будинку) ... Пошкоджено дах, кухня і стіни. Було два вибухи, третій потрапив в будинок. Ми встигли вискочити по коридору, щоб встигнути спуститися в підвал", - кажуть постраждалі в ролику "Військового телебачення України" .

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що бойовики з артилерії великого калібру атакують мирні квартали Авдіївки. від атак бойовиків постраждали багатоповерхові будинки по вул.Менделеєва. В одному будинку пошкоджено дах, а в другому в результаті прямого попадання зруйнована квартира на 5 поверсі.

Наслідки обстрілу російськими найманцями Авдіївки продемонстрував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook головний поліцейський Донеччини В'ячеслав Аброськін. Зі знімків видно, що терористи стріляють по домівках без розбору, і снаряди летять як в приватні приміщення, так і в багатоповерхівки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще