Американська ІТ-корпорація Google та славетний джинсовий бренд Levi's ще рік тому оголосили випуск розумної куртки Jacquard, яка має сенсорну панель на рукаві для керування смартфоном.

За інформацією Engadget, розробники нарешті вийшли на фінальну стадію виробництва і готові запустити свій проект у продаж восени цього року. Відомо, що розумна куртка коштуватиме 350 доларів (більше 9 тисяч гривень).

Датчик на рукаві куртки реагує на дотики та свайпи власника та керує функціями смартфону за допомогою Bluetooth. Таким чином, можна отримати дані про маршрут під час поїздок на велосипеді, перемкнути пісню та виконувати інші дії на смартфоні, не дістаючи його з кишені.

На промо-ролику можна побачити у дії можливості технології Jacquard.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у поштовому сервісі Gmail з'явиться можливість встановлювати додатки від сторонніх розробників.