У Харкові на стадіоні Металіст Зоря в напруженому поєдинку на останніх хвилинах поступилася Шахтарю. У неділю вдень Динамо програло Зірці (0:2), і гірники теж ледь не втратили очки.

У центральному матчі 21-го туру чемпіонату України з футболу повели в рахунку гості - вийшов бразильський гол: Марлос виграв боротьбу у Сухоцького на правому фланзі атаки, після чого виконав подачу у штрафний майданчик, де невисокий Бернард ударом головою поцілив у ворота.

Луганці використали перший же удар у площину: Калитвинцев виконав подачу з кутового з лівого флангу на ближню штангу, де Харатін випередив Бланко-Лещука і ударом головою відправив м'яч у дальній кут воріт донецького Шахтаря.

Перемогу гірникам приніс Малишев, який раніше виступав в Зорі. Гольовий пас в активі Срни.

Зоря - Шахтар - 1:2

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Голи: Харатін, 60 (1:1) - Бернард, 26 (0:1), Малишев, 89 (1:2).

Зоря: Шевченко, Сухоцький, Рафаель Форстер, Чечер, Опанасенко, Чайковський, Харатін, Калитвинцев, Ліпартія (Любеновіч, 49), Пауліньо (Кадимян, 80), Бонавентура.

Шахтар: П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Коваленко (Малишев, 71), Степаненко, Марлос, Тайсон, Бернард (Патрік, 84), Бланко-Лещук (Феррейра, 76).

Попередження: Харатін (41), Чайковський (44) - Срна (22), Кучер (77).

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, п'ять футболістів Зорі не зіграють з Шахтарем.