Перша леді Сполучених Штатів Америки Меланія Трамп, яка поки що не переїхала в Білий дім, влаштувала в президентській резиденції свій перший офіційни прийом, присвячений Міжнародному дню жінок.

Як пише 24 tv.ua, вона розіслала близько півсотні запрошень на ланч. Серед тих, хто їх отримав, були донька Дональда Трампа Іванка, дружина віце-президента Америки Карен Пенс, радниця президента Келліенн Конуей, міністр освіти Бетсі Девос та інші.

Для заходу Меланія вибрала сукню без рукавів чорного кольору, який їй дуже пасує. Вона залишилася вірною своєму улюбленому дизайнеру Ralph Lauren.

У короткій промові перша леді наголосила на важливості освіти для забезпечення прав жінок та заявила, що разом з іншими прагнутиме до гендерної рівності та показувати як дівчатам, так і хлопцям, що колективний потенціал можна розвивати за допомогою взаєморозуміння, поваги і доброти.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що дружина президента-республіканця викликала шквал обурення, з'явившись у Конгресі, де виступав її чоловік, у дорогому дизайнерському вбранні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще