Стартували військові командно-штабні навчання Key Resolve збройних сил США і Південної Кореї.

Про це повідомляє Kyodo.

Навчання проведуть разом з польовими маневрами Foal Eagle, в яких беруть участь всі види військ. Військові відпрацюють "Оперативний план 5015", який розрахований на удари по ядерних і ракетних базах Північної Кореї в разі надзвичайних обставин. Також, вони будуть зміцнювати протиракетну оборону.

Штати перекинуть для участі в навчаннях стратегічну зброю, до якої належить авіаносець Carl Vinson і бомбардувальники B-1B і B-52, винищувачі-бомбардувальники F-35B і конвертоплани Osprey. У маневрах Foal Eagle можуть брати участь підводні човни, призначені для несення ядерних боєголовок. До Південної Кореї відправляться близько 3,6 тисяч американських військових.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Сеул приступив до створення загону спецпризначення для знищення військового командування КНДР, до якого також відноситься Кім Чен Ин. Влада планує завершити підготовку вже до кінця 2017 року.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще