Бразильський хавбек Шахтаря Фред у поточному сезоні не допоможе своїй команді. Про це повідомив генеральний директор клубу Сергій Палкін.

За його словами, хавбеку продовжили термін дискваліфікації через допінг. Одну частину він вже пропустив, не гравши у другій частині минулого сезону.

- У Фреда були головні болі після перельотів перед матчами збірної Бразилії. Йому, а також ще деяким футболістам дали якісь ліки. Вони на допінг-контроль не потрапили, але взяли Фреда. Ось і виявилася така ситуація.

Було багато дискусій між юристами Фреда, WADA і КОНМЕБОЛ. В результаті прийшли до рішення, що дворічна дискваліфікація буде діяти з липня 2015 го Ми вважаємо це рішення прийнятним - могло бути набагато гірше, - пояснив Палкін.

Сам Фред прийняв рішення спокійно. Він знав, що гра з "Сельтою" - остання перед "вимушеним відпусткою". Ніяких штрафів або зниження зарплати до нього не застосують. Зараз в розташуванні "Шахтаря" йому перебувати не можна, тому Фред полетів до Бразилії і тренується за індивідуальною програмою.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

- Контракт підписаний в такому форматі, що він автоматично продовжується на термін дискваліфікації, - додав Палкін в інтерв'ю Великому Футболу.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що у Росії не поспішають із антидопінговими реформами.