Американські конгресмени вимагають у президента Дональда Трампа аргументувати звинувачення у шпигунстві на адресу його попередника Барака Обами.

Про це повідомляє "Укрінформ".

Таку позицію підтримали також у Сенаті, представники якого звернулись до республіканця із проханням надати докази того, що Барак Обама та його представники прослуховували під час передвиборчої кампанії Trump Tower.

За словами сенатора Джона Маккейна, головне завдання Трампа на даний час – з'ясувати всі обставини у керівництва ЦРУ, яке може підтвердити, або навпаки спростувати цю інформацію.

"Достатньо буде просто набрати номер директора розвідки: це все, що він повинен зараз зробити", - зазначив сенатор.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир
Показати ще

Із офіційним зверненням до президента США звернулися також члени Конгресу, серед яких Адам Шифф та Девін Нунес, а також представники Розвідувального комітету. Всі вони вимагають у Трампа "негайно звітувати перед американським народом".

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чинний американський президент запідозрив свого попередника у шпигунстві – Дональд Трамп звинуватив Барака Обаму у прослуховуванні Trump Tower напередодні виборів у США.