У неділю, 12 березня, учасники громадського руху "Лондон Євромайдан" влаштували пікет під будинком олігарха Ріната Ахметова за адресою One Hyde Park, 100 London Knightsbridge.

Про це йдеться в повідомленні "London Euromaidan" у Facebook.

Активісти вимагали перевірити законність отриманих бізнесменом доходів згідно з антикорупційним законодавством (UK Bribery Act) і антитерористичним законом (UA Counter-Terrorism Act).

Зокрема, протестувальники просять служби Британії перевірити, чи не фінансують підприємства Ахметова армію терористів/окупантів.

Якщо ця інформація підтвердиться, то на бізнес олігарха накладуть санкції з конфіскацією майна на користь України.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Posted by London Euromaidan on Sunday, 12 March 2017

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", волонтер та координатор проекту "СтопТеррор" Семен Кабакаев стверджує, що на Донбасі на "Комсомольському рудоуправлінні", яке належить Ахметову, виробляють переносні реактивні пускові установки "Град-П" для потреб бойовиків.

Компанії Ахметова на окупованих територіях Донбасу відмовилися поповнювати казну бойовиків.