Головний тренер Шахтаря Пауло Фонсека прокоментував перемогу своєї команди над луганською Зорею у 21-му турі чемпіонату України з футболу.

– Складний поєдинок проти відмінної команди. Гадаю, це заслужена перемога. Ми мали більше моментів. За рахунку 1:0 могли вирішити результат зустрічі трохи раніше. Потім "Зоря" зрівняла рахунок. Ми чудово зреагували на це і забили ще один м'яч, хоча могли й більше. Загалом була цікава гра з гарною, якісною командою.

– Чи не розслабила вас ситуація з незарахованим голом? Після цього ви багато сперечалися й відразу пропустили.

– Я ще не мав часу подивитися цей момент. Також, коли не помиляюсь, був епізод із Бернардом, де зафіксували офсайд. Не дивився відео, тож зараз ніяк не можу прокоментувати. Звичайно ж, це нас не розслабило. Після пропущеного м'яча наша команда дуже добре зреагувала. Було створено величезну кількість моментів, могли забивати ще більше. Ми перемогли, і сьогодні це найважливіше.

– Прокоментуйте, будь ласка, відсутність Фреда. І хто краще впорався з його заміною: Коваленко чи Малишев?

– Гадаю, згодом клуб зробить офіційну заяву щодо Фреда. І Коваленко, і Малишев відмінно себе виявили. Під час гри я відчув, що потрібно здійснити заміну, аби збалансувати й посилити центр поля. До того ж Макс іще й забив. Тому я задоволений обома футболістами.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про перемогу Шахтаря над Зорею у центральному матчі 21-го туру УПЛ.