Поліція Донецької області посилила заходи безпеки. Правоохоронці перевіряють автомобілі на блокпостах, а також підозрілих осіб на залізничних і автовокзалах.

Про це розповів заступник голови Національної поліції України - начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін у Facebook.

Метою таких заходів є виявлення та затримання злочинців, які знаходяться у розшуку, осіб, причетних до терористичних угруповань, а також пошук та вилучення зброї з незаконного обігу.

Як розповів Аброськін, у поодиноких випадках, люди починають грубіянити поліцейським, у відповідь на прохання показати документи. Однак, все ж, більшість ставляться з розумінням до таких заходів і вдячні правоохоронцям за роботу, оскільки підтримують необхідність посилення безпеки в прифронтовій Донеччині.

Посилений варіант несення служби поліції Донеччини - це перевірки автотранспорту на блокпостах і підозрілих осіб на залізничних вокзалах та автовокзалах. Мета наших дій - це встановлення та затримання злочинців, які знаходяться в розшуку, осіб, які мають відношення до терористичних угрупувань, виявлення та вилучення із незаконного обороту зброї. Інколи трапляються поодинокі випадки, коли у відповідь на прохання надати документи для перевірки поліцейські чують образи. Однак більшість людей ставляться з розумінням до запроваджених заходів безпеки та вдячні нам за роботу, бо підтримують необхідність таких дій в прифронтовій Донеччині. Ми будемо й надалі робити все для збереження життя та здоров'я наших громадян України.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Posted by Vyacheslav Abroskin on Sunday, 12 March 2017

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", Росія готується перекинути на Донбас безліч груп диверсантів.