15-річний підліток Руслан Гусєв, якого побили охоронці "Мегамаркета", прокоментував ситуацію, що сталася.

Хлопець розповів, що працівники магазину погрожували йому до приїзду поліції зламати ребра. Відеоролик з показаннями виклав в YouTube користувач Тарас Кулачко. "Вдарили тричі під ребро. Погрожували, говорили: "Зараз ми тебе приведемо в кабінет, зараз тобі все буде". До приїзду поліції загрожували зламати ребра", - говорить Гусєв. "Я попросив, що я зараз віддихаюсь і піду нормально, мене просто потягнули за куртку і кинули на цей диван і там вже почалися розмови".

Відомого блогера Вадима Фульмахта ситуація не залишила байдужим, він прокоментував резонансну подію на своїй сторінці в Facebook. "Я подивився відео з самим потерпілим підлітком і побачив його коментарі - це абсолютно нормальний хлопець. Хотів спробувати горіх перед покупкою, прийшов в магазин з грошима. До речі, на відео він з фінгалом - так ось охоронці тут ні при чому, фінгал він отримав на тренуванні, про що чесно написав".

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомив про те, як двоє працівників столичного супермаркету жорстоко побили мешканця Києва.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще