Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі, скандальний британський боксер Девід Хей сумнівається в тому, що його недавній суперник Тоні Беллью буде в змозі перемогти одного з чемпіонів світу в суперважкій вазі.

"Я не думаю, що він зможе це зробити. Може, для нього такий бій буде і правильним, якщо він зможе багато на цьому заробити, але не думаю, що зустріч з Уайлдером або Паркером принесе йому більше доходу, ніж наш поєдинок. В ідеальному світі він би дав мені реванш. Але як я зрозумів, зараз він цього не хоче і розглядає можливість залишити спорт. Якщо він не захоче другого бою зі мною, я це прийму, але перш я скажу, що, якщо я виграю у другій зустрічі, я дам йому реванш", – цитує слова Девіда Хея BoxingScene.

Нагадаємо, 4 березня Тоні Беллью здобув сенсаційну перемогу в бою з Девідом Хеєм, нокаутувавши його в 11-му раунді. Беллью заявив, що пропонував Хею здатися.

Пізніше стало відомо, що Беллью зламав руку в бою з Хеєм, а Девіду після бою зробили операцію на нозі. Крім того, Хея можуть дискваліфікувати за висловлювання на адресу Беллью перед їх боєм.

Після перемоги Беллью розповів, що готовий до поєдинку з супертяжем Деонтеєм Уайлдером. А тренер Беллью хоче, щоб він завершив кар'єру.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Беллью впевнений, що в реванші поб'є Хея ще швидше.