На території окупованого Донбасу працівники охоронних фірм в примусовому порядку зобов'язані підписувати контракти про несення військової служби в рядах бойовиків.

Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook Головне управління розвідки Міноборони.

"1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ, спільно з т.зв. правоохоронними органами "ДНР/ЛНР" під приводом розшуку дезертирів проводяться рейди із затримання співробітників місцевих охоронних фірм, керівники яких недостатньо активно співпрацюють з командуванням російських окупаційних військ . Затриманим під час рейдів особам пропонується оформити контракти на проходження військової служби у з'єднаннях і частинах російських окупаційних військ"- пише відомство.

Зокрема, вчора, 12 березня, окупанти розшукували російського офіцера-дизертира. Коммендантський патруль обстріляв машину зі співробітниками охоронної фірми, а після побив двох працівників після відмови зупинитися і дозволити провести обшук.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що серед бойовиків ДНР поширюється залежність від психотропних препаратів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще