Клопотання адвокатів екс-глави ДФС про неналежні умови утримання відхилили – Романа Насірова залишили у скляній клітці на час розгляду справи. Відповідне рішення ухвалив Апеляційний суд Києва.

Про це повідомляє "Ліга. net".

Правозахисники подавали скаргу ще до засідання, на якому прийматимуть рішення про звільнення підозрюваного під заставу у 100 мільйонів гривень.

За словами судді-доповідача Віктора Глиняного, згідно нормативних документів та правил утримування під вартою, Насірова відпустити не можна.

Він зазначив, що колегія не знайшла підстав для того, щоб змінювати порядок.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що затягування із розслідуванням справи Романа Насірова передбачив його правозахисник. Ігор Черезов висловив думку, що конкретних рішень не слід очікувати раніше, ніж за чотири місяці.