Український механік-винахідник Андрій Білий розробив прототип вітчизняного електромобіля, який назвав Synchronous.

Про це йдеться в сюжеті "2+2".

Машина слугуватиме в якості таксі в Монако. Також вона може використовуватися для вечірок, прогулянок, екскурсій. Правда далеко на такому автомобілі заїхати не вдасться, оскільки поки що цей електрокар може подолати без підзарядки всього 100-150 км.

На створення машини пішло близько 100 тисяч євро.

Відмінною рисою розробки є дизайн машини – у ній одночасно можуть розміститися шість пасажирів. Це стає можливим завдяки великому прямокутному чорному кузову, який, слід зазначити, вельми нагадує скандально відомий театр на Подолі, який кияни прозвали "Чорним кубом".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Городяни різко розкритикували зовнішній вигляд фасаду театру, який відкрили в листопаді 2016 року. Будівлю порівняли з енергоблоком АЕС. Кияни навіть почали вимагати знести театр.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", китайська автомобільна компанія NIO готує до випуску електромобіль з автопілотом.