Волинський служитель церкви Костянтин Марченко написав відповідь в своєму блозі шоумену Сергію Притулі, який назвав похід до церкви "кастингом правильності знаходження в храмі".

Притула після походу в храм написав в своєму блозі, що там неможливо думати про своє і дійсно спілкуватися з богом, оскільки парафіянки вважають свої боргом відчитати тебе за те, що ти неправильно стоїш, складаєш руки або цілуєш ікону. Саме тому молодь вважає за краще не відвідувати церкву, змінювати релігію або зовсім відмовлятися від неї.

Прес-секретар Волинської єпархії УПЦ КП відповів, що він сам довгий час церкву не відвідував через "бабусь-дідусів", але з часом зрозумів, що так було завжди і так завжди буде, але кожна людина сама відповідає за порятунок своєї душі. Марченко додав, що не варто забувати про просту людську природу свою: "Але в цьому є проста істина! Ми забули, що ми всі просто люди. І хочемо ми того чи ні, кожен свого часу помре і постане перед обличчям Бога (я щиро шкодую нещасних атеїстів, які зійшли з розуму і переконують себе та інших, що коли вони помруть, то просто зникнуть, і залишать після себе лише коротку пам'ять)".

Також Марченко не забув нагадати шоумену, що від відчуття "пупа землі" потрібно позбавлятися: "Щиро бажаю Сергію пережити цей момент миттєвої слави, коли йому здається, що світ крутиться саме навколо нього, коли бабусі-дідусі, як професійні ДРГ, змогли такій зірці завадити зробити велику "послугу, якогось там богу". Прийде час і буде не до жартів".

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що Притула назвав причину відсторонення від політики.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще