Колишній глава Партії регіонів Олександр Єфремов поскаржився на те, що його камера в Старобільського СІЗО найбільше схожа на туалетну кабінку.

Про це політик розповів в одній з телепередач 5 каналу. "А ви самі можете продемонструвати для себе. Закрийтеся в туалеті на кілька діб і відчуйте. Такі відчуття тут, в цій камері", - поскаржився Єфремов.

Також екс-регіонал розповів, що багато однопартійці сидять в сусідніх камерах, а ті, хто зараз на свободі, чомусь не провідують. Також Єфремов додав, що не збирається визнавати свою провину по жодній з 54 кримінальних справ: він вважає, що ні один доказ не несе під собою правової підмоги.

"Тут, коли почали розвиватися події, офіційно Партія регіонів обласна, ми не брали участь в них. Ми офіційно вийшли з усіх цих процесів. Багато речей нам були незрозумілі, хто їх ініціює", - додав Єфремов.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Єфремов провів "екскурсію" по ізолятору.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще