У контракті на майбутній поєдинок казахстанського боксера Геннадія Головкіна (36-0, 33 КО) проти Деніела Джейкобса (32-1, 29 КО) відсутній пункт про обов'язковий реванш в разі перемоги Денні. Про це розповів промоутер Головкіна Том Леффлер.

"Якщо Геннадій в день бою встане не з тієї ноги або зробить помилку безпосередньо в рингу проти такого неймовірно небезпечного бійця, як Джейкобс, який скористається будь-яким шансом і володіє величезною ударною міццю, то Геннадій встане перед обличчям серйозної небезпеки. Ризик дуже великий, адже пункт про реванш в контракті відсутній", – цитує Леффлера Boxingscene.

"Денні в разі успіху разом отримає всі титули, які ми з такими зусиллями збирали. Але це те, що любить публіка. Якщо глядач відчуває ризик, то хоче це бачити. Не думаю, що ми побачимо 12-й раунд цього поєдинку", – додав промоутер.

Бій Головкін – Джейкобс відбудеться 18 березня в Нью-Йорку (США). На кону – титули чемпіона світу за версіями WBC, WBA Super, IBF та IBO в середній вазі.

Нагадаємо, в честь Головкіна на пояс WBC додадуть прапор Казахстану.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, українські боксери зберегли свої позиції в рейтингу WBC.