Європейський Союз продовжив на півроку санкції проти 150 громадян України та Росії і 37 компаній у зв'язку з агресією на Донбасі та анексією Криму. З санкційного списку викреслили імена двох осіб через смерть.

Брюссельський журналіст "Радіо Свобода" Рихард Йозвяк повідомив у Twitter, що мова йде про колишнього "голову" ради міністрів "ЛНР" Геннадія Циплакова та екс-командира бандформування "Спарта" Арсена "Моторолу" Павлова.

Зазначається, що повний список осіб та фірм, проти яких продовжили санкції до 15 вересня 2017 року, опублікують 14 березня в офіційному журналі ЄС.

Ципкалов керував "радою міністрів ЛНР" і очолював так званий уряд до грудня 2015 року. Його знайшли мертвим 24 вересня 2016 року в Луганську.

Моторола брав участь у бойових діях на сході України з 2014 року. 16 жовтня 2016 року він помер у ліфті донецького будинку, де спрацював вибуховий пристрій.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", сьогодні у ЄС повідомили про продовження антиросійських снакцій через загрозу національній цілісності України.