Продовження Євросоюзом антиросійських санкцій ще на півроку не здивувало владу РФ, оскільки "було очікуваним".

Про це в інтерв'ю прокремлівським ЗМІ заявив перший заступник голови комітету Держдуми з міжнародних справ Дмитро Новіков.

Він відзначив вірність ЄС своїм позиціям у питання продовження санкцій та погодився, що вони "введені всерйоз і надовго".

Як відомо, сьогодні Рада ЄС продовжила обмежувальні заходи до 15 вересня. Під них потрапили 150 людей, серед яких "керівництво" так званих "ДНР" і "ЛНР", політики, військові, бізнесмени та 37 організацій. Уперше санкції проти них були введені в дію в березні 2014 року.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", єврочиновники заявили, що наразі питання про посилення антиросійських санкцій через ескалацію конфлікту на Донбасі "на порядку денному не стоїть".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще