Представники організації "Національний корпус" запалили шашки та фаєри перед головним відділенням " Сбербанку Росії" в центрі Києва.

Як повідомляють російські ЗМІ, протестуючі вимагають, щоб банк припинив свою діяльність в Україні.

Приводом для акції протесту стала інформація про те, що в Сбербанку почали обслуговувати осіб за паспортами, виданими в "ЛДНР". Фахівці думають, що керівництво установи свідомо порушило ряд міжнародних правил. При цьому тривалий час банк намагався зберегти репутацію. Передбачається, що дохідна частина банку отримана в основному за рахунок корупційної діяльності.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що вхід до столичного відділення " Сбербанку Росії" активісти замурували цеглою. Таким чином члени колишнього "Азова" (тепер - "Національного корпусу") висловили свій протест проти функціонування банку країни-агресора на території України.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще