Прокуратура Києва передала до суду обвинувачення щодо 47-річного директора виїзного Лялькового театру міста, якого звинувачують у розбещенні 8-річної дівчинки.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Києва.

Зокрема зазначається, що чоловіка запросили на святкування дня народження дитини у якості аніматора. Під час свята він заманив дівчинку до окремої кімнати та вчинив стосовно неї розпусні дії.

Його судитимуть за розбещення малолітньої особи.

Зараз злочинець знаходиться під вартою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Йому загрожує до восьми років в'язниці.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", колишнього транспортного прокурора Дніпропетровщини Андрія Рижих підозрюють у розбещенні неповнолітнього хлопчика.

Активістові, який бореться з педофілією вдалося зняти зловмисника. У кадр потрапив злочинець та 15-річний хлопець, якого розбещує дорослий чоловік. На відео потрапив й сам акт інтимного зв'язку зловмисника з підлітком.